Denk Europees, handel lokaal

Volt Tervuren staat voor vernieuwing, pal in jouw straat, met ideeën die verder kijken dan onze gemeentegrens. We bouwen aan een gemeenschap waar iedereen telt, met openheid en vertrouwen als fundament. Samen met jou willen we Tervuren nog mooier maken. Onze lokale acties zijn verbonden met de grote dromen van Volt België en Europa. Met jouw steun geven we een lokale draai aan Europese slagkracht. Doe mee, want samen met Volt maak je niet alleen in Tervuren, maar in heel Europa het verschil!

Ons engagement in Tervuren

Onze tien speerpunten in Tervuren

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg alle ontwikkelingen omtrent Volt.

Aboneer

Onze mensen, jouw stem

Volt belichaamt een frisse, pragmatische en positieve benadering van de politiek. Miljoenen Europeanen hebben ons al beloond met hun stem op lokaal, nationaal en Europees niveau. Onze groeiende beweging heeft meer dan 20.000 leden en meer dan 100 vertegenwoordigers in landen als Nederland, Duitsland, Portugal, Bulgarije en Italië.

Waar staat Volt voor?

Door samenwerking tussen generaties en over grenzen heen te bevorderen, vormen wij een Europees verhaal van positieve politiek. Onze benadering overstijgt nationale grenzen, omdat we inspiratie putten uit de beste Europese praktijken, waaronder de fietsinfrastructuur van Utrecht, de stadsplanning van Barcelona en het model voor betaalbare huisvesting in Wenen.