Visionaire IT-architect en voorstander van een verenigd Europa

Op 44-jarige leeftijd, woonachtig in Maasmechelen, België, koester ik het belang van familie en waardeer ik de kracht van ervaring. Als toegewijde echtgenoot en vader van een slimme 4-jarige dochter, is mijn leven een balans tussen persoonlijke vervulling en professionele prestaties. Met een robuuste carrière van 22 jaar in de IT-sector, leid ik momenteel als IT-architect binnen een zorgorganisatie die trots is op het "Bijdragen aan de samenleving door middel van gezondheidszorg."

Mijn werk is niet zomaar een baan; het is een passie. Ik sta aan de frontlinie van verschillende AI-projecten en verleg de grenzen van technologie om levens te verbeteren. Hier ligt mijn fascinatie, op het snijvlak van innovatie en maatschappelijk voordeel.

Maar mijn visie reikt verder dan technologie. Ik geloof in de kracht van politiek om onze toekomst vorm te geven. Voor mij is een sterk, verenigd Europa van het grootste belang. Het gaat om het herbouwen van een centraal politiek podium waar stemmen zoals de mijne weerklinken, standvastig tegen de extremen aan beide uiteinden van het spectrum. Volt, met zijn overtuigende formule, vertegenwoordigt het politieke centrum waarvoor ik sta—een baken van balans en vooruitgang.

Als we vooruitkijken, laten we dan de waarden omarmen die ons verenigen, de technologie benutten die ons vooruithelpt, en het Europa bouwen dat ons weerspiegelt.

Sluit je aan!

Neem deel, werk samen en beslis mee. Vanaf €1,- per maand.

Word lid