Volt Rainbow

FAQ & Contact

Contact

Zorg ervoor dat je de FAQ hieronder leest. Als je andere vragen of opmerkingen hebt, neem dan contact met ons op via e-mail.

Hoe kan ik lid worden en wat kost het?

Fantastisch dat je Volter wilt worden! Je kunt het aanmeldingsformulier hier vinden: Lid worden!

Voor een lidmaatschap betaal je minimaal €1,- per maand (€12 per jaar) voor het gereduceerde tarief, maar iedereen is welkom om een hoger bedrag te betalen. De bijdrage wordt berekend voor de resterende maanden van het jaar.

Hoe kan ik doneren aan Volt?

Wat leuk dat je Volt wilt steunen! Op deze pagina vind je onze meest recente inzamelingscampagne. Als je een grotere donatie wilt doen, neem dan rechtstreeks contact op met het fondsenwervingsteam via [email protected].

Ik ben al lid van Volt. Hoe kan ik actief worden?

Als jonge organisatie kunnen we alle hulp gebruiken! Heb je zin om na te denken en iets te doen? Bekijk onze vacaturepagina of neem contact op met een van onze regionale teams en/of kom werken bij Volt!

Waar kan ik de statuten van Volt België en Volt Europa vinden?

De meest recente versie van de statuten en interne reglementen van zowel Volt België als Volt Europa zijn hier te vinden.

Hoe meld ik me af als lid?

Stuur een e-mail naar [email protected].

Kan ik inzicht krijgen in de grote donaties die Volt ontvangt?

Volt gelooft dat transparantie aan de basis ligt van vertrouwen in de politiek. Daarom geeft Volt op dit gebied het goede voorbeeld. Dit doen we onder andere met een overzicht van alle grotere donaties (boven de €500,- per jaar per persoon) die worden gepubliceerd in onze jaarverslagen en hier op de site.

Hoe annuleer ik mijn terugkerende donaties?

Meld je af door een e-mail te sturen naar [email protected].

Kan ik een spreker aanvragen?

Dat kan! Neem contact met ons op via [email protected].